Vietä vuoden paras työpäivä Versossa


Vaihda arjen ympyrät uniikkiin hotellielämykseen urbaanihotellin huomassa. Työskentele tehokkaasti, nauti yksilöllisestä palvelusta ja koe uudenlainen 24 tunnin irtiotto hotelli Versossa.

 

VARAA HUONE

Saat parhaan hinnan ja edut

KOE UUDENLAINEN 24 H HOTELLIELÄMYS

Kaikki tietävät, että onnistunut päivä alkaa aamiaisesta – mitä jos niitä mahtuisikin vierailuusi kaksi?

Vietä vuoden paras työpäivä vieraanamme ja koe sinulle huolella rakennettu 24 tunnin hotellielämys. Sisäänkirjautumisen jälkeen keittiömestarimme kattaa sinulle suomalaisen aamiaisen, jonka nautit kiireettömästi ravintolassamme. Työrauhan tarjoaa oma huone, lisäksi käytössäsi on Verson baarin inspiroiva kahvilamiljöö, jossa tarjoilemme myös lounaan.

Iltapalan jälkeen yöunille sinut saattelee hotellin kutsuva vuode.

Uuden aamun starttaat vielä Verson aamiaisen ääressä.

Työpäivä täysihoidolla 

Majoitus standard-huoneessa, Verson suomalainen aamiainen tulo- ja lähtöpäivänä, lounas, päiväkahvi ja iltapala Verso Baari & Keittiössä. 

150€/1hlö
199€/2hlö

Hinnan saat käyttämällä varauksen yhteydessä kampanjakoodia TYÖ. 
Paketti on saatavilla arkisin maanantaista perjantaihin saatavuuden mukaan. 

VARAA TÄSTÄ

 

 

Etätöihin tiimin kanssa?

Haluatko tuoda mukana puolisosi tai tarjota elämyksen koko tiimillesi? Tiimien käyttöön tarjoamme tarvittaessa myös tarpeisiinne soveltuvan kokoustilan.

Kysy lisää myyntipalvelustamme.

014 333 911

myynti@yopuuyhtio.fi

Täysihoidon uusi taso – sinulle tehtynä

Poikkeukselliset ajat avaavat aina myös uusia mahdollisuuksia. Me Yöpuussa päätimme valjastaa tämän taitekohdan mahdollisuudeksi olla ihmisille uudella tavalla läsnä ja  tarjota jotain, mikä ei ennen ole ollut mahdollista.

Ajattelimme siis hotellivierailun uusiksi: Nauti 24 tunnista kanssamme, koe juuri sinulle räätälöity palvelu ja täysihoidon uusi taso.

Olemme täällä sinua varten.