Yöpuu Yhtiö Oy

Jyväskylän loisteliaimmat juhla- ja kokoustilat

Yöpuu Yhtiö Oy:n räätälöitävät tilat ja laadukkaat palvelut takaavat kaikenlaisten tilaisuuksien, kokousten ja juhlien onnistumisen.

KOKOUKSET, TILAISUUDET, JUHLAT JA PALVELUT YRITYKSESI TARPEIDEN MUKAAN

Upean kokous- ja juhlatila Kerkän valmistuttua yhdistimme yritysasiakkaidemme tila-, majoitus- ja ravintolapalvelut vaikutuksen tekeväksi kokonaisuudeksi. Suunnittelemme, valmistelemme ja toteutamme kanssanne kokouspäivät, yritystilaisuudet, majoitussopimukset ja muut yrityksenne tarpeet joustavasti, yksilöllisesti ja luotettavasti. Yrityspalveluista saatte käyttöönne oman yhteyshenkilön sekä koko tiimimme monipuolisen ammattitaidon tilaisuuksienne onnistumisen takeiksi.

Oletko järjestämässä tilaisuutta, tapahtumaa tai juhlia? Me autamme.

Lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Tai soita 014 333 911

Pyydä tarjous helposti

Täytä tilaisuuttasi koskevat tiedot ja toiveet suunnittelulomakkeelle, niin pääset vertailemaan tarjoamimme vaihtoehtoja sekä lähettämään tarjouspyynnön.

1. Ajankohta ja osallistujamäärä

Syötä tilaisuutesi ajankohta ja mahdollisimman tarkka arvio osallistujien määrästä.

2. Tilaisuuden luonne

3. Soveltuvat tilat

Valitse ensisijainen tilatoiveesi osallistujamäärän perusteella mahdollisista vaihtoehdoista.

4. Pöytäjärjestyksen valitseminen

Valitse toivomasi pöytäjärjestys, jonka pyrimme järjestämään tilan puitteissa.

5. Tarjoilut

6. Majoitustarpeet

Täytä alle, montako huonetta tilaisuuden osallistujien majoittumisiin tarvitaan. Majoitusta voidaan järjestää Hotelli Versossa ja Hotelli Yöpuussa varaustilanteen ja toiveiden mukaan. Jos tilaisuuteen ei liity majoitustarvetta, jätä kentät tyhjiksi.

7. Muut toiveet ja yhteydenottotapa

VALINTANNE

Alla koosteena tilaisuutta koskevat valintanne ja toiveenne. Lähettäessänne tiedot saatte lisäksi koosteen sähköpostiinne.

Ajankohta ja osallistujamäärä

Päivämäärä:

24.6.2042

Kesto:

15:00 - 22:00

Osallistujamäärä:

45

Tilaisuuden luonne

Tila

Pöytäjärjestely

Tarjoilut

Majoitus

Muut

Palvelut

Yöpuu Yhtiö Oy on Jyväskylän luotettavin ja vaikuttavin yrityskumppani. Käytössäsi on neljän palveluyksikkömme majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelumme. Kun arvostat ammattitaitoisuutta ja palvelun yksilöllisyyttä ja sujuvuutta, olemme sinua varten.

Palvelut kokous ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Näyttävät ja monipuoliset tilamme tarjoavat upeat puitteet kaikenkokoisiin ja -tyylisiin tapahtumiin. Yksilöllinen palvelumme viimeistelee tilaisuuden onnistumisen.

Palvelut huoneet

Majoituspalvelut

Aivan ydinkeskustassa sijaitsevista hotelleistamme Yöpuusta ja Versosta saat kaupungin parasta palvelua ja uniikkeja vierailukokemuksia. Yritysasiakkaamme majoitamme sopimushinnoin.

Palvelut ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

Laadukkaat ja monipuoliset ravintolapalvelumme ovat yksilöitävissä joustavasti yritysasiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tarjoiluista pääset keskustelemaan suoraan omien kokkiemme kanssa.

Palvelut yrityssopimukset

Yrityssopimukset

Yrityssopimusasiakkaillemme tarjoamme luotettavaa ja yksilöllistä palvelua, asioinnin helppoutta ja joustavuutta sekä luonnollisesti myös tuntuvia etuja. Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin yrityssopimuksistamme.

Henkilökohtainen palvelu

Yritysasiakkaitamme palvelee oma myyntitiimimme laadukkaan palvelun takaamiseksi. Kaikki palvelut järjestyvät yksilöllisten tarpeidenne mukaan sopimushinnoilla.

Soita ja varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn: 014 333 911

HOTELLIT JA RAVINTOLAT

Yöpuu Yhtiö Oy koostuu neljästä palveluyksiköstä. Hotellit Yöpuu ja Verso sekä ravintolat Pöllöwaari ja Verson baari sijaitsevat aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Ketjuihin kuulumattomana itsenäisenä toimijana tarjoamme yksilöllisiä, joustavia ja henkilökohtaisia palveluita.

Boutique Hotelli Yöpuu sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, kuitenkin rauhallisella paikalla. Historiallisesti arvokkaassa kivitalossa on 26 yksilöllisesti sisustettua uniikkia huonetta ja huomaavaisin palvelu.

Ravintola Pöllöwaarissa on sesonginmukaisista raaka-aineista tehdyt, viimeistellyt annokset ja persoonallinen, palkittu juomavalikoima. Pöllöwaari sijaitsee saman katon alla Boutique Hotelli Yöpuun kanssa.

Hotelli Verso sijaitsee keskellä Suomen kauneinta kävelykatua – keskellä Jyväskylän monipuolisia ostospaikkoja, kiinnostavia kulttuurikohteita ja vilkasta yöelämää. Verson ainutlaatuinen aamiainen on kokemus itsessään.

Arkisin Verson Baarissa on tarjolla maukasta lounasta, illalla yöelämännälkäisille pientuottajien valmistamia kuohuvia, punaisia, valkoisia ja pantuja juomia. Viihtyisä olohuone on avoinna aamupäivästä iltamyöhään.